Събития за деня

Предстоящи събития в страната за 24 юли Агенция „Фокус”
***
София.
Президентът Росен Плевнелиев ще даде начало на изграждането на първите обекти от първия научно-технологичен парк в България, реализиран от дружеството „София Тех Парк“ АД. Церемонията ще се състои на територията на бившето военно поделение на „Четвърти километър“ в столицата, с която ще започне изграждането на първите лаборатории и площадкова инфраструктура на бизнес инкубатор и на експериментариум с посетителски мост.

***
София.
От 09:00 часа Народното събрание ще проведе заседание.

***
Пловдив.
Министърът на отбраната Ангел Найденов ще присъства на ВИП-деня на съвместната българо-американска подготовка „Тракийско лято – 2014”.

***
София.
В 09.00 часа в залата за журналисти в сградата на ВСС ще се състои брифинг на председателя на комисия „Бюджет и финанси” Михаил Кожарев.

***
София.
От 08:30 часа Столичен общински съвет ще проведе заседание.

***
София.
Националния изпълнителен комитет на ВМРО ще се проведе заседание, по време на което ще бъде разгледано предложението на председателя на НФСБ Валери Симеонов за създаване на общ Патриотичен фронт между ВМРО, НФСБ и други патриотични формации – кауза, за която ВМРО се бори от години.

***
София.
От 17:00 часа в БТПП ще се състои тържествена церемония по награждаване на най-успешните търговско-икономическите съветници, дългосрочно командировани в Службите по търговско-икономически въпроси СТИВ.

***
София.
От 19:00-21:00 часа в Парк-хотел „Москва”, ще се проведе Международния ден на Йерусалим.

***
Силистра.
От 12:00 часа на ул. Драгоман № 11, ет. 1, ПП „Република БГ“ ще открие офис в града.

***
Ловеч.
От 09:30 до 15:00 часа Държавната комисия за енергийно и водно регулиране ще проведе изнесени приемни дни в Ловеч и Плевен.