Фокус-Прес

Искате ли вашите съобщения да стигат до максимален брой потребители (читатели) по всяко време на денонощието и в реално време?

Искате ли вашата обява, реклама или прессъобщение за дадено събитие, нов продукт или инициатива да стигат до всички български медии без редакторска намеса?

Искате ли вашата фирма, организация, партийна централа или държавната институция, в която работите, да има постоянен достъп до съобщенията и обявите на вашите партньори и конкуренти?

Ако отговорът е “ДА”, вие имате нужда от FOCUS-PRESS!

FOCUS-PRESS е новият информационен сайт на Агенция “Фокус”, който ви дава уникалната възможност да публикувате вашите съобщения, предназначени

- За публикация в медиите
- За обявяването на различни събития
- За информация на вашите потребители
- За добрата осведоменост на вашите партньори

FOCUS-PRESS ви дава възможност да направите всичко това и то без редакторска намеса!

FOCUS-PRESS ще публикува текстовете на вашите съобщения без да ги редактира, без съкращения, в техния оригинален вид.

Във FOCUS-PRESS можете да публикувате фото- или видеоматериали, придружаващи вашите съобщения.

FOCUS-PRESS ще гарантира оригиналността на всеки ваш текст и ще ви даде възможност да публикувате запазения знак на вашата фирма, организация или институция.

FOCUS-PRESS ще даде възможност на медиите, на вашите клиенти и на потребителите на вашите услуги, по всяко време да имат достъп до координатите ви за връзка - Интернет адрес, телефон, факс и и-мейл.


АКО ВЕЧЕ СЕ ПИТАТЕ ДАЛИ ДА СТАНЕТЕ АБОНАТ

Публикуването на информация във FOCUS-PRESS става чрез годишен абонамент. След сключването на договор всяка фирма, организация или институция, може да публикува неограничен брой съобщения за срока на своя абонамент.

Всички съобщения, публикувани във FOCUS-PRESS, са активни (видими) на страницата в продължение на един месец. Но и след този срок са абсолютно достъпни в архива на сайта и могат да бъдат намерени чрез опцията “ТЪРСЕНЕ”.

АКО ВЕЧЕ СТЕ РЕШИЛИ ДА СТАНЕТЕ АБОНАТ

Свържете се с търговския отдел на агенция “Фокус”.
Можете да ни се обадите на телефон: 02/960-70-11; 02/960-70-17
Да ни изпратите факс на номер: 02/960-70-13

Да ни напишете и-мейл: Sales@Focus-Press.net
Или просто да попълните он-лайн заявката за регистрация и ние ще се свържем с Вас до 24 часа за потвърждение.