„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 13 юли 2017

На 14 юли 2017 г. петък, във връзка с превключване на нов уличен водопровод на ул. „Сочи“ кв. „Вердикал“ гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Варна“, ул. „Христо Смирненски“, ул. „Стефан Стамболов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада в кв. „Вердикал“.
На 14 юли 2017 г. петък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно тклонение на ул. „Стоил войвода“ кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Георги Обретенов“, ул. „Зора“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Обретенов ъгъла с ул. „Зора“.
На 14 юли 2017 г. петък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно тклонение на ул. „Любен Каравелов“ с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Любен Каравелов“, ул. „Мито Войнишки“, ул. „Никола Петков“, ул. „Кръстю Пастухов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любен Каравелов“ ъгъла с ул. „Цар Борис“.
На 14 юли 2017 г. петък, във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Иван Багрянов“ жк. „Студентски град“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Иван Багрянов“ ,
по ул. „Проф. Георги Брадистилов“ от ул. „Иван Багрянов“ до ул. „Проф. Боян Каменов“, „Минстрой Холдинг“ АД
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до Община „Студентска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!