БАНКА ДСК ПАРТНИРА НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ РОК ФЕСТИВАЛ В БЪЛГАРИЯ 12 юли 2018

Клиентите на банката имат възможност да закупят билети за Hills of Rock на преференциални цени
Като банкова институция, фокусирана върху изграждане на стабилна връзка с модерните хора, Банка ДСК предлага на клиентите си възможност за закупуване онлайн на билети за фестивала Hills Of Rock, който ще се проведе от 20 до 22 юли в Пловдив. Ползвателите на платформата за електронно банкиране на Банка ДСК могат за закуят билети за тридневното музикално събитие на специална по-ниска цена, а вариантите на билети, предлагани през ДСК Директ, са налични на сайта на адрес www.dskdirect.bg. Там може да бъдат намерени и инструкции за закупуването на билетите.

На територията на фестивала платежната система е осигурена от Банка ДСК, като плащанията се извършват безкасово с безконтактна карта DSK Fest, а зареждането се извършва на обозначените за това места.

Вярна на политиката си за подкрепа на значими културни събития, Банка ДСК партнира за втора поредна година на най-големия рок фестивал в страната, където в рамките на три дни на три сцени над петдесет артисти ще забавляват меломаните. Фестивалът се провежда в рамките на програмата Пловдив – Европейска столица на културата 2019. С партньорството си с музикалното събитие Банка ДСК не само подкрепя мисията на Пловдив, който бе избран да бъде европейска столица на културата през 2019 година и все повече се превръща в притегателен център на значими събития, свързани с култура и изкуство, но и прави връзка с аудиторията на събитието - интелигентни и модерни хори, свободомислещи и променящи света.